GAHHH

Argggg telefoner ska bara fungera!!! Nu har min mobil gått sönder och det kommer att ta 7-10 dagar innan jag får tillbaka den. Så nu får jag ha min gamla HTC. Den suger som in i ********. Hoppas att det går snabbt att laga den!!

- Emelie

Skolmaaat

Jaa undra om skolan vill fjäska lite så här efter lovet med efterrätt i matsalen. Kexet som var ju helt okej men det som var i koppen smakade inte särskilt gott. Men det är ju tanken som räknas eller hur?
- Emelie

Jaha vad ska rubriken heta?

Jag tänkte dela med mig med en av lina favorit appar just nu :) den heter Polyvore och du kan göra egna kollage med kläder och smycken. Ser ni det silvriga halsbandet med pappersflygplanet? Om det är någon som vet var man kan köpa det så får ni gärna skriva i kommentarerna :)

- Emelie


Shopping

I torsdags var jag och Ida på Grand och shoppade. Vi köpte inte så mycket men provade hur mycket som hällst. Ida hade på sig skor med klack så hon hade sjukt ont i fötterna efter bara någon timme :( Hon var ju rätt glad när vi satt på bussen på väg hem kan jag ju säga :) Vad tycker ni om den nya designen förresten?
Glass på Donken
Colla skinvästar på New Yorker
Jag absolut älskar denna tröjan men jag köpte den inte jag köpte en annan svart tröja istället kanske kommer en bild på den någon annan gång :)
Denna tröjan köpte jag <3 - Emelie

Uppe med tuppen :D

Nu har jag precis kommit hem från tågstationen där vi vinkade av min äldsta kusin och hennes två kompisar som ska spendera dem kommande tre månaderna i bland annat Nya Zeeland, Kina och Thailand. På tisdag kommer dem att vara framme i Nya Zeeland och då börjar resan på riktigt :) Om det är någon som vill följa dem så har dem gjort en blogg för resan.

http://nybyggarna.blogg.se/ (det är bara att kopiera länken så kommer ni dit :))

Det kommer nog ett blogg inlägg til (kanske två) idag om min och Idas shopping runda i torsdags :)

- Emelie

Biooo :D

Idag blev det bio med alla tjejerna. Först gick vi och åt på donken och sen gick vi på beautiful creatures. Sjuukt bra film rekommenderars starkt :)

- Emelie


Hanaslöv

Idag var vi i hanaslöv med skolan. Sjukt kul det roligaste var nog när jag, Ellen och Mimmi skulle åka tre på en sån lift grej och Ellen åkte före oss först och hoppade sen av efter typ 15 meter. När hon hoppat av och vi kommit fram så att hon ska ha en av sina skidor emellan mimmis trillar båda två av och jag sitter kvar på liften och skrattar ihjäl mig! Hahahahah japp that's how we do it :D

- Emelie


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ❤

Jaa glad alla hjärtans dag. Jag hoppas att alla har haft en bra dag :) jag själv har spenderat den med mamma. Vi har ätit kina mat och spelar alfapet.

- Emelie


Skräcktema

Vi har skräcktema i svenska :D nu vankas det film

- Emelie


Svar på kommentar

Fråga: Man kommer inte in på länken

Svar: Ni får kopiera länken för att komma in på den mitt internet är sjukt segt så det blev ingen länk haha ;)

- Emelie


Svar på frågorna!

Här är länken till videon som vi svarar på frågorna i. Haha :D http://www.youtube.com/watch?v=0YZ-P2vdRa4 - Emelie

Frågestund :)

Jag och Ida ska göra ett videoinlägg där vi svarar på frågor så bara fråga på :) vi kommer antagligen att göra den på lördag så då kommer den nog upp ;) Det är inte Ida som äger bloggen med mig som kommer att vara med i videon utan mina ANDRA bästis Ida hahah lite jobbigt det där ibland :) det är bara att skriva frågorna i kommentarerna

- Emelie


Dagens köp

Åkte till Växjö med moster idag. Vi åt kinamat, standard för oss när vi går på stan ;) jag testade sushi för första gången inget jag rekommenderar smakade skit! Min underbara moster filmade mig när jag åt det också....

Tröjorna och skafsarna/halsdukarna är köpta på Lager 157. Öronhängerna och halsbandet på ur och penn. Mobilfodralet på glitter och väskan på new yorker :D

- Emelie


Snowboard

Idag har jag gått i snowboard skola. Första gången jag NÅGONSIN stod på en. Haha men jag lärde mig lite iallafall. Kommer ha blåmärken överallt sen. Nu ska jag till stan med moster lägger upp en bild sen om jag köper något :)

- Emelie


Svenska Hollywoodfruar

Hahah hur kan man vara så j*vla dum i huvudet rent ut sagt som Gunilla Persson. Hon är ju IQ = 0. Varför är hon ens känd? Tror inte att det finns många som tycker om henne. Hon tror att hon är så sjukt mycket bättre än alla andra. Maria Montazami är sjukt cool tycker jag. Hon och hennes tossels haha XD - Emelie
Gunilla Persson
Maria Montazami

RSS 2.0