UPPSPELT

Nu har jag gjort mitt uppspel i musiken. Gick åt helvete! Haha det slutade med att han tog gitarren ifrån mig så jag fick sjunga hahaha skönt att det är över då


HAHAHAHAHAH JAG DÖR!!


Is falling in love the beginning... or the end?

Nu är jag, mamma, Mattias och min yngsta kusin Emil på väg till våran husvagn som står lite utanför Kalmar. Vi ska stanna där tills imån förmiddag tror jag. Kommer lite bilder sen på hur den ser ut :) men nu ska jag gå tillbaka till att läsa i min bok. Den heter beautiful creatures. Så sjuuuukt bra. Jag har sett första delen på bio (det är den som jag läser just nu) och boken är 100 gånger bättre än filmen. Det säger inte lite då jag verkligen älskade filmen :) Älskar det som står på framsidan "Is falling in love the beginning... or the end?" Där av rubriken :)


Jävla fucking och alla andra fula ord det finns i världen!!

VÅRA JÄVLA BILJETTER VAR FALSKA!!! Men tack vare MICKIS har vi fått nya biljetter. Dem är inte golden cirkel men vi sitter på a läktaren så vi ser sjukt bra. Vi får sitta ner och det känns bra just nu. Usch jag ska leta upp den jävlen vi köpte biljetterna av och ja jag vete fan vad jag gör då!! Det var några tjejer som var bakom oss som också hade fått falska biljetter och jag vet inte om dem kom in eller inte men jag hoppas det!


Framme

Nu har vi ställt oss i kön haha

BIILLEENN!!

Just nu sitter jag i en vit minibuss på väg till Stockholm! :D TAGGAD!! Vi lyssnar på Believe och Believe acoustic hela vägen haha. Vi har precis fikat lite och jag tror att bästa gång vi stannar är vi i Stockholm. Jag har iallafall hunnit läsa lite i Mobergs boken. Tråkig som in i. Succkk

Today's the day

Eeepppp nu ska jag bara göra klart det sista och sen ska jag gå till Ida. Snart är vi på väg!!!!

JUSTIN BIEBER!!!

ARRRGGHHH imån åker vi för att se Justin i Stockholm!! Ja, om våra biljetter inte är falska.... Men det återstår att se. Jag ska försöka att blogga på vägen till Stockholm men vi får se för just nu så fungerar inte min blogg app.Vi åker vid halv tio imån så jag kanske hinner göra ett inlägg innan vi åker.

GYMNASIUM :)

Idag har jag varit och kollat på mitt första gymnasium. Jag var på procivitas i Växjö. Det var en mycket mysig skola som inte hade så många elever. ( Ungefär 300-350 st) Det är bara synd att dem inte har en linje som jag vill gå. Jag var mest där för att ha något att jämföra med och för att min kusin går där. Om det är någon som vill kolla in hennes blogg heter den elsaviola.devote.se (Det blir ingen länk eftersom att jag bloggar från mobilen ;))


Ensam hemms + duscha = Hög musik i badrummet :)

Någon mer än jag som gör det? Hahaa idag stod jag 45 MINUTER i duschen, jag brukar ta långa duschar men inte så långa haha. Jag skyller på att det inte var någon som bankade på dörren var 10:de minut för att säga att jag måste skynda på ;) Eftersom att dem flesta av mina naglar gått av för att jag har pillat på den och för att jag sa sluta bita på mina nagelband har jag satt på lösnaglar. Känns väldigt konstigt att ha långa naglar för en gångs skull :)

Skyypeee

Just nu skypar jag med Lollo och Ida..... Jaaa jag är bara glad att jag är på andra sidan datorskärmen hahah. Det verkar gå vilt till hemma hos Ida om man säger så ;)

Frysören!!

Idag har jag och Ida varit och klippt oss :) Det var sjukt kul och gå tillsammans och göra det, även om man fick vänta medans den andra klippte sitt hår. (Jag fick vänta längst eftersom att Ida färgade sitt också) Vi klippte oss på Frisör Kompaniet i Växjö. Rekommenderas starkt :) Jag googlade lite innan om hur man ska sova för att håret ska slitas minst, tydligen är det med fläta så det får jag väll börja med :) Men nu ska jag plugga kemi via skype med Ida :)

Telefonsamtal

Nu har jag precis avslutat ett samtal med Ida om absolut ingenting. Haha långt samtal för ingenting men har man tråkigt så har man :) Nu ska hon bus ringa till hennes brors bästa kompis hahah kommer att skratta ihjäl mig :P


Så jävla arg!!

Jag såg denna bilden på Facebook. Hur fan kan man var så jävla dum i huvudet, seriöst!? Om du vill så kan jag följa med dig till ett mentalsjukhus eller kan jag bara få slå till dig själv. Helt sjukt.. Jag vet att denna bilden kanske inte är sann men det är många som tänker så.. ALLA är lika mycket värda! Det spelar ingen roll om du skär dig eller har anorexia. ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA OCH ALLA ÄR VACKRA PÅ SITT SÄTT!!! Argghh så jävla arg just nu!!!

Bio :)

Igår var jag på bio med Ida, Lovisa och Stina. Filmen heter the Host. Sjukt bra var den. Innan bion gick vi och åt på meet. Mycket god mat :) Efter bion så skulle vi vänta på Stinas mamma som skulle köra oss hem. Jag tror att dem som såg oss då trodde att vi var antingen fulla eller mentalt sjuka hahah . YOLO ;)


RSS 2.0